Bandırma AYAZ'la duygulandı

Bandırma AYAZ

Bandırma AYAZ'la duygulandı Göksel Baktagir ile müziğin nağmelerine esir oldu

Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen  Ramazan etkinliklerinin 18 gününde sanatseverler Ayaz ile duygulandı. Göksel Baktagir ile rüzgar olup gitti.

Sahneye önce izleyenlerin, Esra Erol’un ‘’Evlen Benimle’’ programından tanıdığı 3 kelime ile şiir okuma yeteneğine sahip radyo programcısı Ayaz  geldi.

Ayaz’la RamazanAkşamındaşiir ve sohbet vardı. Sanatseverler Duydum ki Unutmuşsun Gözlerimin Rengini adlı eser ile başlayan Ayaz’ın yorumlarını dinledi. Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun adlı esere Belediye Başkanı Sedat Pekel’de eşlik etti. Pekel program sonunda sanatçıya plaket takdim etti.

Ayaz’ın arkasından Göksel Baktagir ‘’ Doğu Rüzgarı’’ adı altında bir konser ile yüzlerce Bandırmalıya unutulmaz dakikalar yaşattı.

Göksel Baktagir ve arkadaşları farklı ritimleri alanı dolduranlarla paylaşırken. Temmuz ayının sıcak akşamında, yine farklı bir iklim yarattılar. Bu değişik sunuma zaman zaman eşlik eden yediden yetmişe herkesin kulakları müzik ile dolarken Başkan Pekel bir önceki sanatçıda olduğu gibi Göksel Baktagir’i de plaketle ödüllendirdi.

Ahmet Pesen



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false